Over Massage & Schoonheidsstudio Los

Massage & Schoonheidsstudio LOS biedt diverse massagevormen en schoonheidsbehandelingen. Opgericht in 2001 met de intentie om de klant zich “Los” te laten voelen door het aanbieden van diverse massagevormen en schoonheidsbehandelingen.

Bij Los combineren wij diverse massagevormen door elkaar, geheel afgestemd op iedere cliënt. Zo kunt u bij ons terecht voor sportmassages om uw prestaties te verbeteren of een ontspanningsmassage waarbij wij gebruik maken van hotstones en warme oliën.  Na uw bezoek aan onze studio voelt u zich weer vrij, stress en spanning uit uw lijf, volledig tot rust gekomen of weer een frisse huid.

Wij verzorgen ook stoelmassages voor de medewerkers van uw bedrijf. Door het gebruik van verschillende technieken wordt er in korte tijd een  ontspannen effect bereikt.

Massage & Schoonheidsstudio Los laat u zich oprecht “Los” voelen, bevrijd van de spanningen na het sporten of stress van het werk.

Massage & Schoonheidsstudio Los is opgericht door Brigitte Walraven.

In 2001 heeft zij de opleiding sportmassage bij de NGS afgerond. Hierna volgden diverse massage opleidingen en de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Door haar ervaring en passie voor het masseren maakt dat u bij Los aan het juiste adres bent!

De praktijk is gevestigd in De Hardloopwinkel in het centrum van Rotterdam, Groenendaal 33f. Ook kunt u terecht voor een behandeling op de locatie in Capelle aan den IJssel, neem hiervoor contact met ons op. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Masseurs

Alle massages worden verzorgd door ervaren gecertificeerde masseurs. Wij hechten grote waarde aan hygiëne en verzorgen massages voor zowel particuliere als zakelijke klanten.