Over Massagestudio Los

Massage & Schoonheidsstudio LOS biedt diverse massagevormen en schoonheidsbehandelingen. Opgericht in 2001 met de intentie om de klant zich “Los” te laten voelen door het aanbieden van diverse massagevormen en schoonheidsbehandelingen.

Bij Los combineren wij diverse massagevormen door elkaar, geheel afgestemd op iedere cliënt. U kunt bij ons terecht voor sportmassages om uw prestaties te verbeteren en minder last van spierspanningen te hebben. Voor een ontspanningsmassage maken wij gebruik maken van hotstones en warme oliën.  Na uw bezoek aan onze studio voelt u zich weer vrij, stress en spanning uit uw lijf, volledig tot rust gekomen of weer een frisse huid.

Wij verzorgen ook stoelmassages voor uw bedrijf. Door het gebruik van acupressuur technieken wordt er binnen 20 minuten  een  doeltreffend ontspanningseffect effect bereikt.

Massage & Schoonheidsstudio Los laat u zich oprecht LOS voelen, bevrijd van de spanningen na het sporten, stress van het werk.

 

Massage & Schoonheidsstudio Los is opgericht door Brigitte Walraven.

In 2001 heeft zij de opleiding sportmassage bij de NGS afgerond. Hierna volgden diverse massage opleidingen en de opleiding schoonheidsspecialiste. Onze ervaring en passie voor het masseren maakt dat u bij Los aan het juiste adres bent!

De praktijk is gevestigd in De Hardloopwinkel in het centrum van Rotterdam, Groenendaal 33f. Ook kunt u terecht voor een behandeling op de locatie in Capelle aan den IJssel, neem hiervoor contact met ons op. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.