Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage, waarbij met behulp van acupressuurtechnieken een korte ontspannende en activerende massage wordt gegeven op een ergonomische stoel. Stoelmassage kan op de werkplek door de kleding heen worden gegeven. Mocht iemand veel last hebben van de nek of schouders of andere specifieke klachten dan wordt hier extra aandacht aan besteed.

Een hoge werkdruk, stress en lang zitten achter een beeldscherm zijn vaak de oorzaak van hoofdpijn, nek- schouder- arm en rugklachten (RSI). Deze klachten zijn te verminderen of zelfs weg te nemen door de inzet van stoelmassage. Door diverse drukpunten op de spieren te stimuleren wordt de doorbloeding verbetert en worden aanwezige afvalstoffen afgevoerd.

Deze vorm van massage is preventief, ontspannend en geschikt om op de werkplek te geven. Na een behandeling van circa 15/20 minuten gaat uw medewerker weer ontspannen aan het werk. Gezien het zakelijke karakter van deze massage, kan deze dienstverlening fiscaal aantrekkelijk zijn voor een werkgever. Prijs op aanvraag.

Extra voordelen

Veel werknemers waarderen het als de werkgever begaan is met hun welzijn. Een tevreden werknemer is minder vaak ziek dan een ontevreden werknemer.

Nieuwsgierig geworden? Wij komen graag bij u langs voor een pilot zodat u hierna zelf de afweging kunt maken of de stoelmassage een extra dimensie aan uw bedrijf toevoegt.

Meer weten over stoelmassages?

Wilt u meer weten over de stoelmassages? Of een pilot in uw bedrijf? Vul dan het contactformulier hiernaast in.